1 DAG NIET: Nationale dag tegen inbraken op 27 oktober!

logo_1dagniet_inbraken.jpgIs het mogelijk om de risico's op woninginbraken te verkleinen? Welke zijn de goede gewoonten die individueel moeten worden aangemoedigd en welke acties kunnen er in een buurt georganiseerd worden om woninginbraken te voorkomen? De operatie 1 DAG NIET (inbraken) die in 2014 werd gelanceerd door een groep burgers en professionals in België biedt eenieder, zowel particulier als lokale overheid, de mogelijkheid om initiatieven voor te stellen en de goede praktijken in de strijd tegen inbraken te delen.

Dit jaar zal de actie 1 DAG NIET plaatsvinden van 23 tot 29 oktober met als hoogtepunt de dag van vrijdag 27 oktober 2017. De overgang naar het winteruur is een kritieke periode voor inbraken. Dit is dus een ideaal moment om de goede preventiegewoonten te herhalen.

Op de website 1dagniet.be vindt u ideeën voor initiatieven, sensibiliseringsmateriaal (affiche, folder, postkaart, internetbanner, enz.), evenals talrijke preventietips.

Volg ons ook op Facebook (1dagnietBE) en op Twitter (@1dagnietBE). U ontdekt er op humoristische wijze de preventietips.

Laten we op 27 oktober aanstaande allemaal samen optreden tegen woninginbraken door mee te werken aan de actiedag 1 DAG NIET!

Meer info